Skip to main content

Skinnreparasjon

Skinnreparasjon

Har du fått flekker eller merker i skinnsetene?

Ulike typer skinn krever sin unike behandling, og etter mange års erfaring kan vi fikse de fleste skader på både ekte og falsk skinn. Etterhvert som bilen brukes er det naturlig at det oppstår bruksmerker i skinnsetene som slitasje, løse sømmer, rifter eller hull. Slike skader kan repareres ved å sy eller lime, og vi begynner prosessen med å fylle inn området med en skinnfyller. Dette gjøres før lakkering for å slippe at merkene blir synlige i like stor grad.

Vi i Lid Bil tilbyr løsninger helt tilpasset til dine slitasje- og skinnskader. Ved ødeleggelser i skinnets opprinnelige farge kan vi tilby å farge det tilbake med riktig skinnlakk. For å sørge for at skinnet blir motstandsdyktig mot fremtidige skader vil også behandlingen avsluttes med rett finish, med varianter som matt, satin og gloss.

Dyprens

Hvis skinnet tidligere har blitt uforsiktig behandlet eller utsatt for søling kan vi anbefale en dyprens. Etter gjennomført dyprens vil skinnet ha fordel av å impregneres, av den grunn at skinnet blir mer solid og forberedt for fremtidige uhell. Vi tilbyr impregnering av seter, dørtrekk og Dashboard. 

Spesialbestillinger

Vi kan også tilby spesialtilpasset behandling av perforerte sportsseter og andre spesialtyper. Ta kontakt med oss for mer informasjon om dette.

Tidligere gjennomført arbeid

Inne på Instagram-profilen vår kan se du se flere bilde- og videoeksempler fra tidligere prosjekter.