Skip to main content

Polering av bil

polering av bil

Polering er bearbeiding av bilens lakkerte overflate for å oppnå glans og hardhet, og er et viktig steg i bilpleien. I tillegg til at du får en bil som ser ut som ny, beskytter polering også lakken mot sand, støv og salt fra veiene. Det gjør at bilen holder seg ren lengre og at lakken ikke blir like fort slitt.

Vi i Lid Bil har god erfaring med polering av bil og bruker profesjonelt utstyr i alle faser av poleringen for å sørge for en best mulig finish på din bil.

Godt forarbeid viktig for et bra resultat

Ved bilpolering er forarbeidet svært viktig. Bilen må være klinisk ren før man starter, hvis ikke vil man bare dra skitten utover under poleringen. Derfor starter vi alltid prosessen med en nøye vask av bilen. Hvor mye forarbeid bilen trenger kommer an på hvor skitten den er. Brukte biler må også ofte pleies med leire og smøremidler i forkant. Vi sørger for å fjerne alle asfaltrester og annen skitt fra bilen slik at poleringen gir et best mulig resultat.

Fordeler med bilpolering

  • Gjør at bilen ser ut som ny, bringer glansen tilbake
  • Beskytter lakken mot sand, støv og salt
  • Forlenger lakkens levetid og holdbarhet
  • Fjerner alle urenheter
  • Fjerner riper og oksidering
  • Gjør bilen enklere å holde ren lenger

Profesjonelt utstyr

Vi bruker poleringsmaskin med pads med ulik grovhet under poleringen. Padsene er laget av både mikrofiber, svamp og skum. Kombinasjonen av putene er essensielt for å få et best mulig resultat. Poleringsmidler bruker vi av merket Swizzer fra en lokal leverandør.

Vi i Lid Bil er lidenskapelig opptatt av bil og ønsker å gi deg som bileier et godt resultat hver gang. Hos oss jobber folk med erfaring fra ulike deler av bilbransjen og sammen har vi mye kunnskap om det aller meste innen bilpleie. Dette gjør at flere av de store bilforhandlerne i Ålesund stoler på oss med sine biler.

Ønsker du polering av din bil? Ta kontakt med oss idag!