Skip to main content

Foliering

Bilen er ditt visittkort, ikke la den se ut som alle andre

Vi i Lid Bil har god erfaring med å oppfylle alle bilentusiasters drømmer når det kommer til både utside og innside av bilen. Ved å tilby et bredt spekter med skreddersydde løsninger, og bruk av profesjonelt utstyr, sørger vi for at du får akkurat det du ønsker deg! 

Vi utfører blant annet disse tjenestene:

  • Fargeendring av bil
  • Lakkbeskyttelse (beskyttelsesfilmer)
  • Grafikk
  • Toning av vinduer og lamper

Ved ønske om varig endring av fargen vil vi pakke inn bilen med spesialiserte selvklebende folier. Dersom du ikke ønsker å endre fargen helt og heller ivareta originallakken, tilbyr vi fargeløse beskyttelsesfilmer. Dette er også kjent som "PPF" eller Paint Protection Film.

I tillegg til å skifte farge på bilen, vil vi også tone bilruter og lykter slik at dette står i stil med den nye utsiden.

Design og grafikk

Vi tar også for oss design og implementering av typiske grafiske stiliseringer. Dette kan være alt fra biler beregnet for sport som drift, rally, offroad eller racing, til firmabiler med logo og reklame. 

Hos oss kan du både hel- og delfoliere din bil. Helfoliering kan være et alternativ for å gi et personlig preg til en leasingbil som skal leveres etter noen år, eller man kan helfoliere for å profilere sitt selskap. Hvis du ved en senere anledning ønsker å fjerne folien, kan Lidbil stille med en poliering i etterkant slik at bilen igjen ser ut som ny. 

Delfoliering gjør vi også for kunder som har lyst å leke litt med uttrykket til bilen sin. Vi designer etter ditt behov, og gleder oss til å høre fra deg!

Folieringen vil gjennomføres av Bartek, som er en del av den dyktige gjengen hos PRS Bilwrap. De kan nåes her, eller på telefon: 910 05 138